Marlies Tenhagen en Bas winnen de Kür op Muziek op “de dag van het Iberische paard “

Marlies en Bas hun fraaie Kür op Muziek in Bunschoten. Bij stal Groenendaal werdt de “dag van het Iberische paard” gehouden. Een leuk evenement om te bezoeken als je van barokke paarden houdt. Er waren diverse clinics en shows, een rassendefilé, openbare lessen en een leuk strodorp met alles erop en eraan. Het evenement werd georganiseerd door Paarden van de Zon. Een… Read more »

Marlies en Zambuca uitgenodigd voor een clinic bij Lotje Schoots

26 oktober een super leuke en leerzame clinic gehad van Lotje Schoots. Op de prachtige locatie in Abcoude kreeg ik deze clinic aangeboden door de firma Boehringer Ingelheim. Een sponsor van Lotje. Ik heb onze sportpaarden op de Equitop Myoplast staan. De Super Power Parels! Tijdens het losrijden les gehad van Lotje..veel goede tips gehad en het ging duidelijk beter…. Read more »

Brandweer korps Elspeet krijgt training bij stal Damsma

Afgelopen maandag 4 maart en 11 februari jongstleden werd het brandweerkorps van Elspeet getraind in “het redden van grote huisdieren”. Deze training is speciaal voor grote huisdieren in nood. Het aantal ongevallen met grote huisdieren neemt de laatste jaren erg toe. Dat is vooral te wijten aan de veranderingen binnen de paardenwereld. Koeien verdwijnen langzaam uit bepaalde regio’s en de… Read more »

We zijn goed gekeurd lid Stichting Veilig Paardrijden en zijn Aequor gercertificeerd leerbedrijf geworden

Sinds medio januari zijn we als pensionstal en paardensportbedrijf gekeurd en goed bevonden namens de Stichting Veilig Paardrijden. Dit veiligheidscertificaat geeft een erkenning aan het bedrijf dat we de accomodatie en de diploma’s allemaal op orde hebben en vanuit een veilige omgeving de klant en bezoeker nog beter van dienst kunnen zijn. Ook hebben we de erkenning van Aequor ontvangen en zijn we een gecertificeerd… Read more »