Transport

Eersteklas reizen voor uw paard

Voor ons is het welzijn van uw paard de maatstaf voor alles wat we doen. We zien de paarden die aan onze zorg zijn toevertrouwd als passagiers met individuele behoeften. Elk paard heeft zijn eigen unieke karakter, met zijn eigen temperament en behoeften, waar we tijdens het transport graag op inspelen. Immers, alleen een paard dat zich volledig comfortabel en op zijn gemak voelt, kan optimaal presteren. Daarom plannen we al onze paardentransporten tot in de kleinste details en voeren we ze ook met precies dezelfde mate van zorg uit.

Perfecte zorg en aandacht voor de dieren. Het belangrijkste voor elk transport is veiligheid. Het interieur van onze vrachtwagen is ontworpen om zo flexibel mogelijk te zijn, waardoor elk paard de ruimte krijgt die het nodig heeft om zich veilig te voelen. De paarden worden constant onder CCT-toezicht gehouden, waardoor ze op elk moment kunnen ingrijpen om hun welzijn te garanderen.

We rijden met een nieuwe 2-paards verlengde vrachtwagen in hengstenuitvoering. 

Door het schuivend/verstelbaar tussenschot is de mogelijkheid aanwezig om één grote box te creëren voor een merrie met veulen. De vrachtwagen is voorzien van een camerasysteem voor de paarden.

Uw paard heeft de gehele reis hooi tot zijn beschikking en wordt op gezette tijden van water voorzien op lange afstanden.

Voorafgaand aan elk transport wordt de wagen gereinigd en ontsmet in onze eigen vrachtwagen wasstraat. Tevens hebben wij in Dalfsen de beschikking over enkele quarantaine boxen.

Laat het vervoer met een gerust hart aan ons over.